Trainer Wim Dusseldorp heeft deze dagen te maken met blessure onzekerheden en die spelen ook vanavond een rol tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Oss. Zeker afwezig zijn Dario Cannova, Marc Wagemakers en Mitch Vandegard. Verder staan er vraagtekens achter de inzetbaarheid van Harrie Gommans, Richard Stolte en Fernando Ricksen. Gommans viel tijdens het bekerduel tegen NEC dizzy uit en is daar nog niet helemaal van hersteld. Ricksen en Stolte hebben hun blessures achter zich gelaten, maar zijn pas sindskort weer aan het trainen, dus wellicht komt ook voor hen deze wedstrijd te vroeg.

Mocht Fernando Ricksen niet kunnen spelen, dan zal vast Roel Janssen centraal achterin spelen, die op die positie een goeie indruk achterliet tegen NEC. Als Richard Stolte niet kan meedoen, dan zal Ramon Voorn vast op het middenveld spelen. Minder voorspelbaar is de mogelijke vervanger van Harrie Gommans. In de bekerwedstrijd nam Rachid Ofrany zijn plek in, maar is Ofrany al klaar voor een hele wedstrijd? Veel alternatief heeft Dusseldorp niet.

Bekende gezichten in Oss? Jip, Charlie van den Ouweland en Angelo Simone. Laatste overwinning op FC Oss in Sittard-Geleen? 20 November 2009, 2-0 winst via Zarko Grabovac en Demba Traore!

Opstelling:
Wintjens; Geenen, Ricksen (Janssen), Dreesen, Shakison; De Boer, Stolte (Voorn), Scheelen; Hoesen, Gommans (Ofrany) en Diaz.