Het seizoen gaat weer beginnen en aan Roger Reijners de taak om het sterkst mogelijke team te formeren. Bij Fortuna hult men zich in nevelen over een mogelijke eindklassering. Fortuna Online doet niet moeilijk en handhaaft de doelstelling van vorig seizoen: “een plek bij de eerste 20 moet met dit materiaal normaalgesproken mogelijk zijn”.
De opstelling voor vanavond dan als FC Emmen zich meldt in het W&P Stadion. Nieuwelingen David Meuls en Samir Kozarac zullen vast spelen op de plekken van de vertrokken Christianen en Op den Kamp. Zet daar Rick Geenen, Zarko Grabovac en Nico Vanek bij en je hebt de verdediging.
Op het middenveld ontstaan dan de problemen, want daar zijn de vertrokken spelers niet vervangen en dus zullen daar spelers komen te staan die vorig seizoen niet goed genoeg waren voor een basisplek of jeugdspelers. We gokken op categorie 1. Bijvoorbeeld Jurgen Heinrichs, Ramon Voorn en wellicht Charly van den Ouweland.
Voorin blijkt Danny Schreurs zich geblesseerd te hebben op de laatste training. Ernst van de blessure is onbekend. Als hij niet speelt zal Reijners wel op een 4-4-2 terugvallen, met Cedric Olondo en Ruud Boymans in de spits.
Op de bank zal de gemiddelde leeftijd wel ergens rond de 18 schommelen.

Vermoedelijke opstelling:

Meuls, Geenen, Grabovac, Kozarac, Vanek, Voorn, Simone, Heinrichs, Van den Ouweland, Boymans en Olondo.