Trainer Wil Boessen kan vanavond in het uitduel tegen FC Eindhoven geen beroep doen op de geblesseerden Yoann de Boer en Fernando Ricksen. Daarnaast is Roel Janssen geschorst. Timothy Dreesen en Patrick N’Koyi zijn hersteld van blessures en komen dus opnieuw in aanmerking voor een basisplek. Het is onduidelijk of hetzelfde geldt voor Ramazan Çevik, die maandag nog ziek was.

Met de absentie van Roel Janssen ligt het voor de hand dat Timothy Dreesen onmiddellijk terugkeert in de basis om een Belgisch hart van de Fortuna defensie te vormen met Niels Vets. De secondanten ter rechter- en linkerzijde zijn Fatih Turan en Joeri Schroyen. Ferhat Kaya staat op doel.

Op het middenveld verwachten we geen veranderingen ten opzichte van afgelopen maandag: Ramon Voorn, Quin Kruijsen en Jordie Briels.

In de aanval verwachten we ook geen veranderingen en dat is sneu voor de terugkerende Patrick N’Koyi: Abdelaziz Khalouta, Prince Rajcomar en Kevin Diaz.

Bekende gezichten bij FC Eindhoven? Drie bekende gezichten; twee op het veld (Sjors Paridaans en Soufiane Dadda) en een ernaast (Jürgen Dirkx).
Laatste overwinning uit bij FC Eindhoven? Maart 2009: Nadat Kevin Diaz FC Eindhoven snel op een 2-0 voorsprong brengt, buigen Bryan Linssen (2x), Danny Schreurs en Ruud Boymans die achterstand om in een 2-4 overwinning! Maar dat was dus wel vier jaar geleden….

Opstelling: Kaya, Turan, Vets, Dreesen, Schroyen, Voorn, Kruijsen, Briels, Khalouta, Rajcomar en Diaz.