Trainer Willy Boessen kan vanavond in het thuisduel tegen FC Eindhoven geen beroep doen op de geblesseerde Yoann de Boer. Fernando Ricksen keert terug na ziek te zijn geweest. Verder is de selectie fit.

In de achterste lijn blijft de sportieve strijd tussen Fatih Turan en Jonathan Hendrickx voortduren. Beiden speelden 45 minuten in Doetinchem en beiden hadden het erg lastig. Verder lijkt de achterhoede wel te staan, met Roel Janssen en Timothy Dreesen centraal achterin en Joeri Schroyen als linksback.

Op het middenveld zal Boessen een vervanger voor Yoann de Boer moeten aanwijzen. De aangewezen man is Jurjan Mannes, die al een tijdje uit beeld is na een mindere wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Fernando Ricksen is het alternatief. Ramon Voorn en Quin Kruijsen zijn de andere twee middenvelders die min of meer zeker zijn van hun plek.

In de driemansaanval is alleen Abdel Khalouta zeker van zijn plek. Het ligt in de lijn der verwachting dat ook Ramazan Çevik en Patrick N’Koyi zullen spelen, maar Kevin Diaz en Prince Rajcomar zijn niet ver verwijderd van een basisplek.

Bekende gezichten bij FC Eindhoven? Ja twee: Sjors Paridaans en Soufiane Dadda speelden in het verleden in het geel-groen, de laatste is overigens langdurig geblesseerd en zal dus niet spelen vanavond.
Laatste overwinning thuis tegen FC Eindhoven? 5 December 2008: via doelpunten van Taner Taktak en Ruud Boymans wint Fortuna met 2-1.

Opstelling:

Kaya; Turan (Hendrickx?), Janssen, Dreesen, Schroyen; Voorn, Mannes (Ricksen?), Kruijsen; Khalouta, N’Koyi, Çevik.