Trainer Sunday Oliseh kan vanavond in het uitduel tegen FC Dordrecht niet beschikken over Mailson Lima en Jordie Briels (geblesseerd) en Kamen Hadzhiev (geschorst). Over de inzetbaarheid van Gavin Vlijter wordt vandaag pas een beslissing genomen. Nieuweling Finn Stokkers zit bij de selectie. Een van de andere aanwinsten, Vitor Saba, is daarentegen volgens trainer Sunday Oliseh “nog lang niet fit”.

Bekende gezichten bij FC Dordrecht? Manager technische zaken Marco Boogers kennen we nog. Verder niemand.

Laatste overwinning uit bij FC Dordrecht? 12 februari 2016. Vrijwel een jaar geleden dus. Roel Janssen, Lars Hutten en Jordie Briels buigen een 1-0 achterstand om in een 1-3 overwinning.

Laatste vijf competitieduels uit tegen FC Dordrecht? W-G-W-G-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-G-W-V-V

Scheidsrechter: Erwin Blank stond viermaal aan de aftrap van een duel van Fortuna. Het leverde ons twee overwinningen, een gelijkspel en een nederlaag op. Een hoopgevende start dus van zijn loopbaan.

Vermoedelijke opstelling: Santos; Braun, De Regt, Schuurs, Ospitalieri; Smeets, Başsan, Van Hout, Purzycki; Khalouta en Ars.

Supporters: De bus van Fortuna SC vertrekt om 17.00 uur nabij het Fortuna stadion. De kassa’s aan het stadion zijn vanavond gesloten. Degenen die kaartjes in de voorverkoop hebben gekocht, kunnen vrij reizen naar Dordrecht.