Trainer Peter van Vossen kan vanavond in het thuisduel tegen FC Dordrecht geen beroep doen op spits Tim Janssen en middenvelder Raymond Fafiani. Nieuwelingen Marco Ospitalieri en Soufian Moro zijn wel beschikbaar en maken onderdeel uit van de wedstrijdselectie.

Alhoewel Ospitalieri in de verdediging uit de voeten kan, verwachten we dat Van Vossen voor hem een plek op het middenveld in gedachten heeft. Dus achterin verwachten we geen veranderingen ten opzichte van het gewonnen duel in Almere. Ferhat Kaya verdedigt het doel, met daarvoor een viermanslinie bestaande uit: Luc Mares, Roel Janssen, Ferry de Regt en Joeri Schroyen.

Op het middenveld is er nu meer concurrentie met de beschikbaarheid van Moro en Ospitalieri. We verwachten dat de laatste ook daadwerkelijk in de basis zal starten op de linkerflank. Dat zou Muhammed Mert wel eens zijn basisplek kunnen kosten. Centraal op middenveld Youri Loen en Jordy ter Borgh; Jordie Briels aan de rechterkant.

Voorin geen wijzigingen: Lars Hutten en Gökhan Lekesiz.

Bekende gezichten in Dordrecht? Ja, technisch directeur Marco Boogers, Fortuna’s topschutter in het seizoen 91/92.

Laatste overwinning thuis tegen FC Dordrecht? 26 April 2013. Prince Rajcomar, Ramon Voorn en Patrick N’Koyi scoren elk eenmaal in een 3-1 overwinning.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen FC Dordrecht: V-W-W-V-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? W-V-W-V-G

Scheidsrechter: De Belg Jan Boterberg leidt voor het eerst een duel van Fortuna Sittard.

Opstelling: Kaya; Mares, De Regt, R. Janssen, Schroyen; Ter Borgh, Loen, Ospitalieri, Briels; Hutten en Lekesiz.