Trainer Wim Dusseldorp kan vanavond in het thuisduel tegen FC Dordrecht geen beroep doen op de geblesseerden Marc Wagemakers, Rachid Ofrany, Mitch Vandegard, Dario Cannova, Randel Shakison en Danny Hoesen. Dat betekent dat Danny Wintjens en Fernando Ricksen terugkeren in de ploeg, terwijl Danny Hoesen wegvalt.

Danny Wintjens zal vast de honneurs in het doel waarnemen, ten koste van Marc Voss. Achterin zal ook iemand zijn basisplek kwijtraken, nu Ricksen terugkeert (en dus Yoann de Boer een linie naar achter kan schuiven). We gaan ervan uit dat Roel Janssen het slachtoffer zal zijn.

Aangezien Fortuna niet echt een vervanger heeft voor Danny Hoesen op de rechtsbuiten positie, zal Dusseldorp wel kiezen voor een extra middenvelder. Dan ligt het voor de hand dat dat Ramon Voorn zal worden. Wellicht Kevin Diaz op de rechtsbuitenpositie en Richard Stolte de linkerkant afdweilen.

Bekende gezichten in Dordrecht? Jesse Mayele vertrok toen Hans Erkens het voetballeven in Sittard-Geleen haast onmogelijk maakte. Via Sparta belandde hij bij FC Dordrecht.
Laatste overwinning thuis tegen FC Dordrecht? Ehh, een jaartje of 18 geleden: 4 December 1993. Szalma en Nysather zorgden voor een 2-1 overwinning.

Opstelling:

Wintjens, Geenen, De Boer, Dreesen, Schroyen, Voorn, Ricksen, Scheelen, Diaz, Gommans en Stolte