Trainer Sunday Oliseh kan vanavond tijdens het uitduel tegen FC Den Bosch geen beroep doen op de geblesseerden Gavin Vlijter en Aykut Özer (zie: nieuws uit blessureboeg). Verder is iedereen fit en speelgerechtigd.

Na de 6-0 overwinning op RKC Waalwijk heeft Oliseh weinig reden aan de opstelling te sleutelen. Het enige vraagteken is de situatie rond Dries Saddiki. Saddiki is volledig hersteld van de blessure die hem vorige week uit de basis hield. Als Oliseh vasthoudt aan zijn basisopstelling van vorige week, dan valt de middenvelder buiten de boot. We vermoeden dat dit inderdaad het geval zal zijn.

Kortom, we verwachten Miguel Santos in doel, met daarvoor van rechts naar links: Christopher Braun, Clint Essers, Wessel Dammers en Marco Ospitalieri.

Op het middenveld spelen dan Perr Schuurs en Jorrit Smeets in een controlerende rol; Djibril Dianessy in een aanvallende rol.

De voorhoede bestaat uit Lisandro Semedo (rechts), Finn Stokkers (centraal) en Stefan Askovski (links).

Bekende gezichten bij FC Den Bosch? Op het veld Muhammed Mert en Jens van Son; naast het veld Wil Boessen; op kantoor Paul van der Kraan.

Laatste overwinning uit tegen FC Den Bosch? 30 April 2000. Inderdaad zeventien jaar geleden. FC Den Bosch vocht tegen degradatie; voor Fortuna stond er niets meer op het spel en toch won Fortuna eenvoudig met 0-2 via treffers van Marco Heering en Dennis Gerritsen. De volgende vijftien edities van dit competitieduel wonnen we niet!

Laatste vijf competitieduels uit tegen FC Den Bosch: G-G-V-G-V

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? W-W-W-W-V

Scheidsrechter Martin Pérez staat op plek vijftien in de lijst ‘meest favoriete scheidsrechter’. Dat kan beter, veel beter.

Opstelling: Santos; Braun, Essers, Dammers, Ospitalieri; Smeets, Schuurs, Dianessy; Semedo, Stokkers, Askovski.

Supporters: er geldt een verplichte buscombi voor dit duel. De bussen vertrekken om 17.30uur vanaf de voorzijde van het Fortuna stadion.