Na afloop van de eerste training, heeft hoofdtrainer Sunday Oliseh aangegeven dat er nog zeker zes potentiële basisspelers bij zullen komen.

Als we de selectie overlopen, zien we zeven posities die min of meer afgedekt zijn. We hebben een keeper (Miguel Santos), een rechtsback (Christopher Braun), een centrale verdediger (Perr Schuurs), een linksback (Marco Ospitalieri), een centrale middenvelder (Jorrit Smeets), een linkshalf/buiten (Djibril Dianessy) en twee man in de voorhoede (Finn Stokkers en Gavin Vlijter).

Dan ontbreekt er dus sowieso een centrale verdediger (vervanger van Ferry de Regt), een centrale middenvelder (vervanger Kamen Hadzhiev / Jordie Briels) en een rechtshalf/buiten (vervanger Emrah Başsan).

Als er daarnaast nog drie potentiële basisspelers bijkomen, zal dat wellicht een tweede keeper (vervanger Leon ter Wielen), een aanvaller (vervanger Sjoerd Ars) en een centrale middenvelder/verdediger (vervanger Luc Mares / Emir Dautovic) zijn.

Stefan Askovski, Clint Essers, Adrian Purzycki en Dries Saddiki moeten dan voor de verdere breedte in de selectie zorgen.

Bron: Fortuna Sittard