Goede maar ook slechte prestaties zijn een voedingsbodem voor de meest uiteenlopende transfergeruchten. Dit seizoen draait Fortuna mee in de top van de Jupiler League en dat blijft niet onopgemerkt.

Afgelopen week kwam de geruchtenmolen rondom Fortuna’s kapitein Perr Schuurs tot stilstand. De verdediger ging op zomerstage bij Liverpool FC, werd in het duel met SV Bergisch Gladbach bekeken door de technisch directeur van PSV, Marcel Brands, maar koos uiteindelijk voor Ajax.

Maar ook degene die door de buitenwacht wordt beschouwd als de architect van het succes van het huidige Fortuna komt stilaan in de schijnwerpers te staan. Zo zijn de buren van KRC Genk op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van Albert Stuivenberg. Zonder exact te weten wat voor een trainer de club zoekt heeft de nieuwssite Voetbalnieuws.be een rijtje opgesteld van 10 mogelijke kandidaten om Stuivenberg op te volgen.

En op die lijst staat ook de naam van Sunday Oliseh. En erg onlogisch is dat natuurlijk niet. Oliseh heeft in Genk gespeeld, woont in Eupen en levert natuurlijk prima werk af bij Fortuna. Hoe dan ook, de nadelen van succes worden stilaan merkbaar. De wintermercato staat voor de deur en spelers en trainer staan nadrukkelijk in de belangstelling van geïnteresseerde clubs. Spannende tijden zijn in aantocht.

Bron: Voetbalnieuws.be