Naast Germain Kouadio, Daniele Zotti en Lisandro Semedo zullen er morgen (10.00uur) op de eerste training van het seizoen 17/18 nog drie proefspelers aantreden. Het gaat om Eric Cummins, Ajdin Mujagic en George Mells.

Cummins is een 28-jarige doelverdediger die de afgelopen vier seizoenen bij Go Ahead Eagles onder contract stond (als tweede keeper), maar zijn contract in Deventer niet verlengd zag worden. Hij zou de vervanger van Leon ter Wielen kunnen zijn, die naar SV Spakenburg is vertrokken.

Mells is een twintigjarige aanvallende middenvelder die de afgelopen twee seizoenen bij Adelaide United onder contract stond. Mells heeft een Australisch en een Grieks paspoort. Voor beide landen speelde hij ook jeugdinterlands. Mells speelde in de jeugdopleidingen van Southampton FC en Chelsea FC.

Mujagic is een negentienjarige Bosnische aanvaller die op het einde van het seizoen ook al bij Fortuna meetrainde. De afgelopen seizoenen speelde hij bij de jeugdopleiding van FK Željezničar. Hij mag dus opnieuw zijn waarde bewijzen bij Fortuna. Met het vertrek van Sjoerd Ars is de behoefte aan aanvallende versterking groter geworden.

Bron: Fortuna Sittard