De grote afwezige op de officiële eerste training was Mitchell Dijks. Fortuna Sittard-trainer Danny Buijs sprak na de eerste training de hoop uit met Dijks door te kunnen gaan, maar tot het tekenen van een nieuw contract kwam het nog niet. Inmiddels hebben beide partijen finaal met elkaar gesproken en is duidelijk dat Dijks ook tijdens het seizoen 24/25 onderdeel uitmaakt van Danny Buijs‘ selectie. Dijks tekent een contract voor twee seizoenen.

In de aanloop van het seizoen 23/24 tekent Dijks een contract voor één seizoen bij Fortuna en dient dat contract uit. Fortuna en Dijks hadden in hun overeenkomst geen optie voorzien, maar in maart spraken club al de wens uit met elkaar door te willen gaan.


Mitchell Dijks heeft het naar zijn zin bij Fortuna

Fortuna contracteerde ondertussen Jasper Dahlhaus, die de gehele linkerflank kan bestrijken, maar hij is afkomstig uit de Keuken Kampioen Divisie en heeft één niveau hoger nog alles te bewijzen. Daarom is het vastleggen van Dijks geen overbodige luxe, mits Dijks zijn fitheid van de afgelopen tweede seizoenshelft kan behouden.

Bron: Fortuna Sittard