Vanmiddag speelde Turkije O19 haar tweede kwalificatiewedstrijd met als inzet deelname aan de EK eindronde in Finland. Afgelopen dinsdag won Turkije O19 met 3-0 van Kazachstan; vanmiddag ging Wales O19 met 2-1 ten onder op het Arslan Zeki Demirci sportcomplex in Antalya.

Daar waar Fortuna-speler Ufukcan Engin dinsdag in de basis startte en het eerste doelpunt voor zijn rekening nam, moet Engin vandaag genoegen nemen met een plek op de reservebank.

Vanaf de bank ziet Engin zijn teamgenoten in de 19e minuut een 1-0 voorsprong nemen na een doelpunt van Muhayer Oktay. Na 67 minuten verdubbelt diezelfde Oktay de score en brengt Turkijke O19 in veilige haven.

Helaas geen Ufukcan Engin aan de aftrap bij Turkije O19

Vlak voor tijd redt Liam Cullen de Welshe eer door voor 2-1 te zorgen. In de blessuretijd van het duel valt Engin in, maar verder dan enkele minuten komt hij niet.

Door de winst versterkt Turkije O19 haar leidende positie in het klassement. In het andere duel speelden Slowakije en Kazachstan met 0-0 gelijk.

Dinsdag a.s. speelt Turkije O19 haar laatste wedstrijd tegen haar leeftijdgenoten uit Slowakije. Niet verliezen volstaat dan voor groepswinst.

Bron: Türkiye Futbol Federasyonu