Aanstaande zondag speelt Fortuna Sittard haar laatste competitiewedstrijd van het bewogen jaar 2013. Na de verrassende maar ook terechte overwinning op FC Eindhoven wacht de ploeg van trainer Wil Boessen een bezoek aan FC Volendam. Een tradioneel lastige wedstrijd voor Fortuna, waarbij alle steun van de fans extra hard nodig en van harte welkom zal zijn. Bij winst blijven de plekken die recht geven op deelname aan de play-offs in zicht.

Het supporterscollectief Fortuna SC organiseert ook naar deze wedstrijd een (verplichte) combireis. De kosten voor leden van Fortuna SC bedragen €25 voor de bus inclusief entreekaart, niet-leden betalen €30 euro. De bussen (één bus zit inmiddels al helemaal vol) vertrekken zondag om 9.45 uur vanaf de voorzijde van het Offermans Joosten Stadion. Bij aankomst in Volendam is er de gelegenheid om nog enkele uurtjes het centrum in te gaan.

Aanmelden kan nog tot dinsdagavond 21.00 uur via telefoonnummer 06-38130110. Meld je dus nog snel aan en steun Fortuna zondag in Volendam!