Voor de wedstrijd Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard van vrijdag 12 april 2013 is een niet-verplichte buscombi van kracht voor supporters van Fortuna Sittard. Naast de busreis georganiseerd door de SV  Nao  Veure is afreizen op eigen vervoer dus mogelijk, de kassa’s aan het uitvak blijven echter gesloten. Tickets zijn alleen te verkrijgen in de voorverkoop op onderstaande momenten.

Busreis SV Nao Veure
De SV Nao Veure organiseert bij voldoende deelname  (min imaal 30 personen ) een niet-verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen Sparta Rotterdam op vrijdag 12 april 2013. De inschrijving vindt plaats rondom de thuiswedstrijden tegen Excelsior ( maandag 1 april 2013) en De Graafschap (vrijdag 5 april 2013). De kosten voor de busreis bedragen voor leden van de SV Nao Veure €28,- en voor niet-leden €33,- .
De bus vertrekt vrijdag 12 april om 16.00 uur vanaf de voorzijde van de Trendwork Arena.
Contant betalen tijdens de inschrijving is verplicht! Parkeren rondom de wedstrijd kan in de parkeergarage onder het stadion.

Losse kaartverkoop
Losse kaarten zijn niet verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak bij het Kasteel, maar worden alleen in de voorverkoop verkocht rondom de bovengenoemde wedstrijden. Losse kaarten kosten €14 per stuk en dienen contant te worden afgerekend.
Naast de voorverkoop rondom de wedstrijden is het ook mogelijk om maandag 8 april een los kaartje te bemachtigen. Op deze avond staat er namelijk een extra voorverkoopmoment ingepland van 19:00 uur tot 20:30 uur in het supportershome van de Trendwork Arena.