Gisteravond heeft het laatste verkoopmoment plaats gevonden voor de verplichte buscombi naar Maastricht op 17 september 2010. Er zullen vrijdag 10 bussen rijden naar Maastricht. Deze bussen zullen niet allemaal tegelijk vertrekken in Sittard. Er zal gereden worden in 3 “clusters”. Hieronder een overzicht van de clusters en de vertrektijden hiervan:

Cluster A: Bus 1, bus 2, bus 3 en bus 4. Vertrektijd: 18.30 uur

Cluster B: Bus 5, bus 6 en bus 7. Vertrektijd: 18.45 uur

Cluster C: Bus 8, bus 9 en bus 10. Vertrektijd: 19.00 uur

Mocht u niet meer weten in welke bus u zou moeten plaats nemen, kijk dan even op uw omwisselbiljet, daar staat uw busnummer op. We willen iedereen met klem verzoeken om minimaal 20 minuten voor vertrek van zijn/haar bus aanwezig te zijn. Voordat de bussen kunnen vertrekken dient namelijk iedereen gefouilleerd te worden. Direct na het fouilleren zal uw omwisselbiljet gecontroleerd worden, hou dit dus even binnen handbereik! Direct daarna kunt u instappen voor vertrek van de bus. Uw omwisselbiljet ook nu goed bewaren want dit heeft u nog nodig!

Nadat de bus in Sittard vertrokken is zullen de omwisselbiljetten ingeruild worden tegen toegangskaarten voor de wedstrijd. Hou dus ook dan uw omwisselbiljet binnen handbereik! Bij aankomst in Maastricht kunnen wij op aanwijzing van de politie de bussen verlaten en naar het uitvak van de Geusselt lopen.

Na de wedstrijd wordt iedereen gevraagd terug te gaan naar zijn/haar eigen bus en daarin plaats te nemen. Zodra iedereen in de bus zit kunnen wij terug naar Sittard vertrekken.

We wensen iedereen veel plezier bij deze wedstrijd en hopen op jullie steun voor onze jongens! Hopelijk kunnen we er samen met hun voor zorgen dat de drie punten mee terug naar Sittard komen.
.

Bron: SV Nao Veure