Na het vertrek van de doelmannen Ažbe Jug en Rowen Koot gaat Fortuna Sittard op zoek naar aanvulling van haar arsenaal doelmannen. Al snel komt de club uit bij Yanick van Osch, die de concurrentie met Alexei Koșelev moet aangaan voor de positie in het doel. Maar daarmee is de club nog niet voldoende gewapend tegen een volgend seizoen in de Eredivisie.

Afgelopen seizoen testte Fortuna ook doelmannen, maar Tomasz Kusz en Joshua Wehking werden na een oefenstage weer teruggestuurd naar respectievelijk Bayer 04 Leverkusen en Hamburger SV.

Maar blijkbaar heeft Wehking toch een goede indruk achtergelaten, want Fortuna heeft weer contact met hem gezocht. Wehking tekende na zijn stage in Sittard-Geleen een éénjarig contract in Hamburg, speelde drie duels voor Hamburger SV II maar is nu dus weer transfervrij. Met andere woorden: de deur staat weer op een kier voor Wehking.

Sterker nog: volgens Technisch Manager Sjors Ultee staat bijna vast dat Wehking Fortuna’s derde doelman wordt en dus Rowen Koot zal opvolgen.

Bron: Dagblad de Limburger