Als Stijn Haeldermans gedacht had, dat hij de soap waarin hij vorig seizoen bij Fortuna belandde nooit meer zou meemaken, dan is hij bedrogen uitgekomen. Onze Totti die de afgelopen twee seizoenen bij ons meehobbelde tekende aan het begin van het seizoen namelijk een contract bij de Belgisch-Limburgse eersteklasser Lommel SK.
En Lommel zit momenteel in zeer zwaar financieel weer. Nou ja, dat viel natuurlijk wel te verwachten als je van Fortuna Haeldermans en Bjekovic – die zit daar namelijk ook nog (meestentijds geblesseerd overigens) – overneemt.
De club heeft al twee maanden de salarissen niet betaald en heeft ook al geen sluitende begroting kunnen indienen bij de Belgische voetbalbond voor het komende seizoen. Als er niet heel snel (voor 13 maart) iemand met een grote zak geld aanklopt, zal de club surseance van betaling moeten aanvragen.
Komend seizoen zal Lommel zeer waarschijnlijk opnieuw mogen beginnen in de derde klasse of misschien nog wel lager. De woordvoerder van de selectie (Haeldermans) geeft aan dat de spelersgroep voorlopig wel zal doorvoetballen. Veel anders zit er namelijk niet op.

Bron: BRTN Teletekst