Fortuna heeft zich bij PSV gemeld om de spelers Lindsay Wilson en Marco Aurelio Pereira Alves Marquinho (kortgezegd Marquinho) te huren.
Wilson is een 25-jarige verdediger die in het seizoen 02/03 tekende bij PSV. Het eerste seizoen speelde hij geen enkel duel in Eindhoven, mede vanwege blessures; vorig seizoen werd hij uitgeleend aan FC Volendam waar hij een vaste waarde werd. PSV plukte de Australiër als middenvelder weg bij Olympic Sharks Football Club uit Sydney, maar bij FC Volendam speelde hij voornamelijk als rechtsback. Dit seizoen is de Australiër teruggekeerd naar PSV, maar van de Eindhovenaren mag hij op huurbasis vertrekken.
Marquinho tekende in 2000 bij PSV, maar heeft in zijn eerste drie seizoenen bij PSV slechts driemaal gespeeld. Of een gebrek aan kwaliteiten bij de 22-jarige Braziliaan daaraan debet is, is onduidelijk, want Marquinho was continu geblesseerd. Marquinho is een linkspoot die op de linkerflank, maar ook achter de spitsen uit de voeten zou moeten kunnen.
Fortuna heeft nu geïnformeerd naar de mogelijkheden die er zijn om beide spelers te huren. Of beide spelers daadwerkelijk naar Sittard komen hangt van de spelers af (willen ze naar Sittard komen?), maar ook van de concurrentie die Fortuna zal ondervinden (wie is er nog meer geïnteresseerd in deze spelers?).

Bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger