In het oefenduel dat Fortuna Sittard morgen speelt tegen Hapoel Bnei Sakhnin, spelen twee en wellicht zelfs drie proefspelers mee: Ralf de Haan, Davy van Gestel en wellicht Frederic Curreri.
Ralf de Haan is een 20-jarige middenvelder die bij NEC onder contract staat. Vorig seizoen debuteerde hij in de eredivisie (hij speelde tweemaal), maar NEC wil deze jeugdinternational uitlenen. Blijkbaar komt hij niet in de plannen van Neeskens voor het seizoen 04/05 voor.
Davy van Gestel is een 19-jarige vleugelspits die het afgelopen seizoen speelde bij de Belgische tweedeklasser Verbroedering Geel. De Belgische jeugdinternational (onlangs nog actief op het EK -19) werd onlangs afgetest door VVV Venlo, maar krijgt nu in Sittard een nieuwe kans.
Frederic Curreri is een 20-jarige rechtshalf afkomstig van de Belgische derdeklasser KSK Tongeren. Deze Belg speelt al enkele dagen op proef mee bij Jong Fortuna en speelt morgenavond wellicht ook mee tegen Hapoel Bnei Sakhnin.
Naast deze drie nieuwe proefspelers zal ook Dave Zafarin meespelen bij Fortuna. Hij brengt zijn conditie nog steeds op peil in Sittard.

Bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger