Na het vertrek van Burak Yilmaz kan Fortuna aanvallende versterking goed gebruiken. Met Mouhamed Belkheir legde Fortuna een versterking vast, maar samen met Paul Gladon is de voorhoede dan nog mager bezet.

In het weekend werd al duidelijk dat Fortuna zijn pijlen richt op Kaj Sierhuis, die bij Stade de Reims in Ligue 1 op overschot is.

Gisteren sijpelde door dat Fortuna en Sierhuis een akkoord hadden bereikt, maar dat Fortuna en Stade de Reims nog overeenstemming moesten bereiken over het afkopen van het nog een jaar doorlopende contract van de gewezen Oranje jeugdinternational.

L’Équipe meldt nu dat beide clubs overeenstemming hebben bereikt over een afkoopsom van naar verluidt 500.000 euro. In januari 2020 betaalde Stade de Reims nog vier miljoen euro voor de diensten van Sierhuis aan Ajax.

Het enige dat nu nog een overgang in de weg zou staan, aldus Dagblad De Limburger, is een succesvolle medische keuring. Doorstaat hij die keuring, dan zou Sierhuis een contract tekenen voor drie seizoenen bij Fortuna.

Bron: L’Équipe / Dagblad de Limburger