Oğuzhan Özyakup onderschreef in september 2022 een tweejarig contract bij Fortuna. Dat contract loopt deze zomer dus af en de 31-jarige middenvelder denkt na over de toekomst, zo lezen we in Dagblad De Limburger.

Het eerste anderhalve seizoen in Sittard speelde hij met een (slepende) achillespeesblessure, waardoor hij het plezier in het spel kwijtraakte. Pas in januari 2024 slaagde hij erin die blessure definitief af te schudden en sinds maart (Excelsior thuis) staat hij in het basiselftal van Danny Buijs.

Over zijn toekomst (die waarschijnlijk in Nederland zal liggen) neemt hij pas een beslissing na afloop van het seizoen, maar hij geeft wel aan dat hij eerst met Fortuna zal spreken (mocht de club openstaan voor een contractverlenging).

De financiën zouden in een (mogelijk) gesprek met Fortuna het struikelblok niet mogen zijn. Een te gering ambitieniveau wellicht wel, want Özyakup vindt dat de club zich te snel tevreden heeft gesteld met handhaving (dat wil zeggen, er had meer ingezeten).

Bron: Dagblad De Limburger