Lazar Kojic heeft vanavond zijn debuut gemaakt in een oefenduel dat Fortuna afwerkte in Susteren tegen eersteklasser SC Susteren. Met het oog op de nakende competitiehervatting (vrijdag), startte Sunday Oliseh met spelers die voor Jong Fortuna Sittard zouden hebben gespeeld (als Jong Fortuna Sittard bestaan zou hebben), aangevuld met Kai Heerings, André Vidigal en dus Lazar Kojic.

SC Susteren rook dus zijn kans, kreeg al snel een penalty (gestopt door Job van de Walle), maar nam vervolgens op het half uur toch een voorsprong via Bart Dings. Vidigal maakte echter onmiddellijk gelijk vanaf de penaltystip, waardoor er 1-1 op het scorebord stond bij rust.

Na rust verscheen Fortuna met dezelfde elf spelers in het veld. Rond de zeventigste minuut nam Susteren opnieuw de leiding via Kevin Hoffmans; ditmaal had Fortuna geen antwoord. Oliseh wisselde in dit duel eenmaal: Rowen Koot verving halverwege de eerste helft Van de Walle.

Opstelling: Job van de Walle (70. Rowen Koot); Tom Ghislain, Kai Heerings, Robin van Hout, Raghmani Carli; Lazar Kojic, Fatih Kurnaz, Mo Kourouma, Bo Breukers; Dwayne van Dooren en André Vidigal.