SV Nao Veure organiseert, bij voldoende deelname, een niet-verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen FC Zwolle op vrijdag 23 april. Om onze trouwe leden te bedanken voor de steun dit jaar ontvangen leden van de SV Nao Veure een speciale korting.

De inschrijving vindt plaats rondom de thuiswedstrijd tegen BV Veendam op vrijdag 16 april van 19.00-19.45uur en van 22.00-23.00uur. Inschrijving zonder contante betaling is niet mogelijk!

De speciale prijs voor leden van de SV Nao Veure is €20. Niet leden betalen €35 (voor de busreis en het toegangskaartje). Losse kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak bij FC Zwolle à €11.

De bus vertrekt vrijdag 23 april om 16.00uur vanaf de voorzijde van de Trendwork Arena. Voor instappen zullen tassen worden gecontroleerd. Het is niet toegestaan zelf alcoholhoudende drank mee te nemen. In geval deze worden aangetroffen tijdens de controle of tijdens de busreis, dan zal deze worden ingenomen en na de reis teruggegeven worden aan de eigenaar. Zoals ook in het busreglement van de SV Nao Veure staat omschreven zullen er op de heenreis naar Zwolle maximaal 2 alcoholhoudende consumpties per persoon worden verstrekt. Roken in de bus is verboden.

De SV Nao Veure heeft parkeerkaarten voor de parkeergarage onder de Trendwork Arena ter beschikking die door deelnemers aan deze busreis aangeschaft kunnen worden voor € 2,50 per kaart.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het buscomité van de SV Nao Veure, bereikbaar op telefoonnummer: 06-38130110.