Langzaam maar zeker kruipen we richting transfer deadline day. En dan weet je dat de transfergeruchten elkaar in rap tempo kunnen opvolgen. Deze keer vermeldt Voetbal International dat er interesse vanuit Zuid-Korea is voor Mats Seuntjens.

Mats werd in de zomer van 2020 overgehaald om Turkije te verruilen voor Sittard. Na een moeizame start kwam Seuntjens vooral in de tweede helft van het vorige seizoen op stoom en beloonde dat met zes doelpunten. Dit seizoen is Mats vanaf de eerste speelronde een van de smaakmakers maar helaas ook een van de weinige lichtpuntjes in Fortuna’s optredens. Dat leidde tot acht, vaak erg mooie, treffers. In de strijd tegen degradatie is hij dan ook een zeer belangrijke pion die we eigenlijk niet kunnen missen.

De kans dat Seuntjens naar Azië verkast, wordt overigens niet heel groot geacht. Naar verluidt blijft Mats liever enigszins in de buurt van familie en vrienden. Zijn contract bij Fortuna loopt komende zomer af. Of de optie tot verlenging door Fortuna wordt gelicht, zal voor het grootste deel afhangen of handhaving in de eredivisie wordt bewerkstelligd.

Bron: Voetbal International