Fortuna Sittard heeft het contract dat het in december met aanvaller André Vidigal sloot tussentijds verlengd. De aanvaller staat hierdoor tot juli 2022 onder contract in Sittard.

Voorafgaande aan het huidige seizoen huurt Fortuna Vidigal van het Portugese Académica de Coimbra en bedingt daarbij een optie tot koop. Na een half seizoen weet de club voldoende, neemt de 19-jarige Vidigal definitief over en komt met Vidigal zelf een overeenkomst voor twee jaar overeen. Nu maakt de club bekend dat het die overeenkomst heeft opengebroken en nóg eens met tweeënhalf jaar heeft verlengd.

Ondanks dat Vidigal lang niet zeker is van een basisplaats (hij strijdt met Stefan Askovski voor de positie van linker middenvelder) heeft de club dusdanig veel vertrouwen in de jeugdinternational dat het een langdurige verbintenis met hem is aangegaan.

Met het openbreken van Vidigals contract bindt de club wederom een jonge speler voor meerdere seizoenen aan zich, want ook Lazar Kojic (vierenhalf jaar) en Ufukcan Engin (vier jaar) ondertekenden een langdurig contract.

Bron: Fortuna Sittard