Djibril Dianessy is op de weg terug. Afgelopen thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag speelt de flankaanvaller enkele minuten mee en zit ook afgelopen weekend bij de wedstrijdselectie. Invallen doet Dianessy niet, waardoor hij vanmiddag bij Jong Fortuna wedstrijdritme mag opdoen.

Tijdens de uitwedstrijd bij Jong ADO Den Haag krijgt Jong Fortuna via Dimitrios Ioannidis, Amadou Ciss en Finn Stokkers kansen op de openingsgoal, maar het blijft 0-0 tot aan de rust.

Na rust weet Jong Fortuna wel afstand te nemen van de Hofstedelingen waarbij Dianessy na een uur het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening neemt. Door de winst vindt Jong Fortuna aansluiting bij de ruime middenmoot.