Wat vorig seizoen niet lukte, lukt Wim Kiekens dit seizoen wel: spelen in competitieverband voor IVS uit Berg aan de Maas.
Aan de vooravond van het vorige seizoen leefde Kiekens in de stellige overtuiging dat zijn aflopende contract bij Fortuna zou worden verlengd. Hij ging gerust op vacantie en toen hij terugkwam bleek Fortuna helemaal geen geld meer te hebben voor een nieuw contract.
Een zware tegenvaller voor Kiekens, niet in de laatste plaats omdat hij geen overschrijving naar de amateurs had aangevraagd en dus niet voor een amateurvereniging mocht gaan spelen, mocht er geen profclub meer in hem geïnteresseerd zijn.
Slechts amateurclub IVS meldde zich, maar daar mocht hij dus niet spelen. En dat betekende dus een jaar conditie op peil houden en de C-jeugd van Fortuna trainen.
Dit seizoen mag hij dan eindelijk gaan spelen voor IVS in de hoofdklasse. Daarnaast blijft hij ook de Fortuna C-jeugd trainen. Tevens is Kiekens samen met een oud collega uit zijn FC Antwerp tijd bezig een soort voetbalschool uit de grond te trappen. Zijn voetbalschool “Eurosoccer” organiseert trainingsstages voor jeugdvoetballers in het buitenland. En dat blijkt goed aan te slaan.
Kiekens denkt nog een paar jaar te kunnen voetballen. Wie hem aan het werk wil zien, moet maar eens op een zondagmiddag naar Berg aan de Maas gaan.

Bron: Dagblad De Limburger