Daar waar de Covid-19 pandemie ervoor zorgt dat het dagelijkse leven platligt, er niet wordt gevoetbald in Eredivisie, clubs niet meer trainen en het kabinet burgers oproept zo veel als mogelijk binnen te blijven, lijkt Wessel Dammers de gedwongen pauze gebruikt te hebben om naar de Groningse Euroborg te trekken.

Daar waar het online voetbalmedium Voetbalzone het momenteel houdt bij een nieuwsbericht, verschenen eerder vandaag foto’s van Dammers poserend met en in het shirt van FC Groningen. Inmiddels heeft Voetbalzone de foto’s van haar website gehaald, maar deze lieten weinig aan het toeval over.

Tijdens de winterstop van het seizoen 2018-2019 scheurt Dammers tijdens het oefenduel tegen KRC Genk de voorste kruisband van zijn rechterknie. Na een lange periode van revalideren keert de aanvoerder dit seizoen terug in het elftal en neemt in geen tijd zijn vertrouwde plek in het hart van de verdediging in. Fortuna wilde Dammers’ aflopende contract dolgraag verlengen, maar daar kiest de verdediger niet voor. Hij lijkt zijn carrière met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid voort te zetten bij FC Groningen.

Bron: Voetbalzone