VVV Venlo heeft zich bij Fortuna gemeld voor Ramon Voorn. Voorn, die in Sittard-Geleen nog een contract heeft tot juni 2016 maar mag vertrekken, speelde de tweede helft van het seizoen 14/15 op huurbasis bij VVV. Echter, VVV lichtte de optie om hem op het einde van het seizoen over te nemen niet.

Naar nu blijkt was dat vooral een financiële geen sportieve kwestie. VVV wil Voorn opnieuw voor een seizoen huren van Fortuna, maar wil/kan de salarispost niet opbrengen. De Venlonaren stellen nu voor twee spelers aan Fortuna te verhuren in ruil voor Voorn. Kortom, een ruil met gesloten beurzen. Een van de spelers die VVV in de aanbieding doet is Quin Kruijsen, die in het seizoen 12/13 al eens op huurbasis voor Fortuna speelde.

Fortuna kan ook gokken op een verkoop van Voorn. MVV en FC Eindhoven zouden belangstelling voor Voorn hebben. Bij een verkoop kan Fortuna de vrijkomende salarispost van Voorn gebruiken om andere spelers een contractvoorstel te doen. Het voorstel van VVV is dus vooral interessant als er twee spelers in Venlo beschikbaar zijn, die Fortuna graag wil hebben.

Bron: Dagblad De Limburger