Speciale actie voor leden van Fortuna SC
Leden van Fortuna SC die zich opgeven voor zowel de busreis naar Dordrecht als de busreis naar Volendam betalen slechts €40,-. Dit is een speciale actie om onze trouwe leden te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Geef je dus snel op voor beide wedstrijden en profiteer van het voordeel en steun onze geel/groene trots in deze wedstrijden.

Afzonderlijk voor één van beide busreizen inschrijven of inschrijven voor beiden busreizen als je geen lid bent kan natuurlijk ook. Mochten er mensen naar aanleiding van deze actie lid willen worden om nu en in de toekomst te kunnen profiteren van de vele voordelen die Fortuna SC u biedt, dan kan dat ook tijdens onderstaande inschrijfmomenten voor de busreizen!

Uitwedstrijd FC Volendam – Fortuna Sittard:

De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert een verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen FC Volendam op vrijdag 5 februari 2016.

Inschrijven buscombi
Inschrijven voor de verplichte buscombi naar Volendam is mogelijk rondom de thuiswedstrijden tegen Almere City FC (vrijdag 29 januari 2016) en Helmond Sport (maandag 1 februari 2016). U kunt hiervoor terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion) van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.45 uur.

Kosten
De kosten voor de buscombi zijn €30,- voor leden van het Fortuna Supporters Collectief. Niet-leden betalen €35,-. LET OP: Er dient contant betaald te worden tijdens inschrijving! Betalen in de bus is niet mogelijk!

Vertrektijd bus
De bus naar Volendam vertrekt op vrijdag 5 februari om 15.00 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion. Er is gekozen voor deze vertrektijd omdat supporters van Fortuna Sittard vanaf 18.00 uur welkom zijn in Volendam en hier de gelegenheid krijgen om een drankje te nuttigen op de Dijk in Volendam. Op deze manier kunnen wij u net iets meer bieden dan alleen het wedstrijdbezoek.

Aanschaf toegangskaart(en)
Wilt u met eigen vervoer naar deze wedstrijd dan geldt dat u rondom de thuiswedstrijden tegen Almere City FC (vrijdag 29 januari 2016) en Helmond Sport (maandag 1 februari 2016) uw omwisselbiljet(ten) kunt aanschaffen U kunt hiervoor terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion) van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.45 uur.
Een omwisselbiljet voor de autocombi kost €7,50. Houd er rekening mee dat er op de wedstrijddag geen losse kaarten verkrijgbaar zijn aan de kassa’s van het uitvak in Volendam.

Omwisselen
Over de locatie en tijd van het omwisselen volgt z.s.m. nadere informatie. Supporters van Fortuna Sittard zijn vanaf 18.00 uur welkom in Volendam en krijgen hier de gelegenheid om een drankje te nuttigen op de Dijk in Volendam. De tijd van omwisselen zal hierop aangepast worden. Supporters die vóór 18.00 uur in Volendam arriveren worden door de politie terug gestuurd naar huis. Er zal niet gewerkt worden met parkeerkaarten voor deze wedstrijd.

 

Uitwedstrijd FC Dordrecht – Fortuna Sittard

De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert een niet-verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen FC Dordrecht op vrijdag 12 februari 2016.

Inschrijven buscombi
Inschrijven voor de niet-verplichte buscombi is mogelijk rondom de thuiswedstrijden tegen Almere City FC (vrijdag 29 januari 2016) en Helmond Sport (maandag 1 februari 2016). U kunt hiervoor terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion) van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.45 uur.

Kosten
De kosten voor de buscombi zijn €27,- voor leden van het Fortuna Supporters Collectief. Niet-leden betalen €32,-. LET OP: Er dient contant betaald te worden tijdens inschrijving! Betalen in de bus is niet mogelijk!

Vertrektijd bus
De bus vertrekt naar Dordrecht op vrijdag 12 februari om 17.00 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Aanschaf toegangskaart(en)
Wilt u met eigen vervoer naar deze wedstrijd? Dan geldt dat u rondom de thuiswedstrijden tegen Almere City FC (vrijdag 29 januari 2016) en Helmond Sport (maandag 1 februari 2016) uw toegangskaart(en) kunt aanschaffen. U kunt hiervoor terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion) van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.45 uur.
De toegangskaart voor het uitvak kost €12,00. Houd er rekening mee dat er op de wedstrijddag geen losse kaarten verkrijgbaar zijn aan de kassa’s van het uitvak van het Riwal Hoogwerkers Stadion.
Voor de duidelijkheid: er is voor deze wedstrijd geen omwisselmoment en er zal niet gewerkt worden met parkeerkaarten voor deze wedstrijd!

 

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38 13 01 10. Zij beantwoorden uw vragen graag.