De oefenstage die Fortuna Sittard-middenvelder Adnan Ugur heeft afgewerkt bij FC Dordrecht is ten einde. Vanaf maandag sluit Ugur weer aan bij Fortuna. Technisch Manager van Fortuna Sjors Ultee geeft aan dat een verhuur van Ugur alleen doorgaat als alle partijen er beter van worden en daarvan is Fortuna in het geval van Ugur niet overtuigd.

Bij nader inzien is Fortuna van mening dat de speelwijze van ‘De Schapekoppen’ niet bij Ugur past, waardoor een verhuur aan FC Dordrecht niet doorgaat. Dat klinkt vreemd in het gehoor, aangezien FC Dordrecht al jarenlang in de Eerste Divisie speelt (een divisie waarin Fortuna ook jarenlang actief was) en Fortuna toch zou moeten weten hoe de hazen huppen in de Drechtsteden.

Dat een verhuur aan FC Dordrecht van de baan is, wilt niet zeggen dat Ugur in Sittard-Geleen blijft. Voorlopig sluit Ugur weliswaar aan bij Fortuna O21, maar een verhuur aan een club die wel bij de middenvelder past blijft een reële optie.

Ondertussen is Ugur al de tweede speler van Fortuna die uiteindelijk niet aan Fortuna’s samenwerkingspartner wordt verhuurd. Eerder keerde Dimitrios Ioannidis terug na een oefenstage nadat FC Dordrecht van mening was dat Ioannidis geen directe versterking is.

Bron: Dagblad de Limburger