Fortuna Sittard en het Fortuna Supporters Collectief organiseren op maandag 9 december aanstaande  een tweede signeersessie van Fernando Ricksen.

Drukte
Vanwege het verschijnen van de biografie “Vechtlust” van ex-voetballer Fernando Ricksen organiseerde Fortuna Sittard en het Fortuna Supporters Collectief een signeersessie op 22 november 2013. De opkomst hiervoor was dusdanig groot dat het nogmaals duidelijk werd hoe populair Fernando Ricksen in Sittard en omgeving is. Helaas moesten tientallen supporters naar huis zonder handtekening omdat de belangstelling te massaal was. Fernando Ricksen gaf toen al direct aan dat hij nog een keer voor deze mensen terug zou komen.  

Signeersessie
Wij zijn zeer verheugd dat de ex-voetballer bij zijn club Fortuna Sittard voor alle belangstellenden zijn net verschenen boek voor de tweede keer zal signeren. De signeersessie zal op maandag 9 december aanstaande plaatsvinden aan de voorzijde van het stadion in het supportershome. Belangstellenden kunnen dan tussen 19.00 en 20.00 uur hun boek door de hoofdrolspeler van de avond laten signeren. Ook kunnen mensen ter plekke een boek kopen. Wederom raden wij alle belangstellenden vanwege de verwachte drukte en de beperkte tijd aan om tijdig aanwezig te zijn.

Gezondheid
Kort geleden onthulde Fernando Ricksen dat bij hem de spierziekte ALS is geconstateerd. De gezondheidstoestand van Fernando Ricksen is natuurlijk het allerbelangrijkste. Deze avond wordt dan ook onder voorbehoud ingepland. Mocht de signeersessie onverhoopt geen doorgang vinden dan houden we u via www.fortunasittard.nl op de hoogte.

Bron: Fortuna Sittard