Tot op heden is het voormalig Fortuna Sittard-verdediger Anthony Syhre nog niet gelukt een nieuwe club te vinden. De pechvogel van het jaar 2019 wordt in de winterstop van het seizoen 18/19 aan de selectie toegevoegd als vervanger van de in de winterstop geblesseerd geraakte Wessel Dammers. Maar Syhre ondergaat hetzelfde lot en ook hij valt uit met een knieblessure. Een operatie is onvermijdelijk en zes weken revalideren noodzakelijk. Omdat de competitie er dan al bijna opzit zal Syhre hoogstwaarschijnlijk een streep door het seizoen kunnen zetten.

Op 12 mei speelt Fortuna zich veilig waardoor tijdens Fortuna’s laatste competitieduel (het verplaatste thuisduel tegen Feyenoord) niets meer op het spel staat. Een mooie gelegenheid dus om Syhre te laten debuteren. De ‘Dammersersatz’ speelt niet onaardig, maar heeft wel meteen zijn eerste en laatste duel in Sittard-Geleen gespeeld.

Ook voor Syhre is een contract elders geen vanzelfsprekendheid. Even lijkt het erop dat hij naar FSV Zwickau trekt, maar dat gaat niet door. MSV Duisburg wilt Syhre vervolgens aan de selectie toevoegen, maar heeft geen geld. Vervolgens is het wachten op nieuwe kansen. En die kans doet zich vanaf dinsdag voor als Syhre op proef gaat bij Hallescher FC. We wensen Syhre veel succes toe bij zijn zoektocht naar een nieuw contract.

Bron: Mitteldeutsche Zeitung