Vanavond komt de Raad van Commissarissen van Fortuna Sittard onder voorzitterschap van DSM topman Emmo Meijer bijeen. Tijdens die vergadering zal de prangende vraag “Kunnen we alsnog voldoen aan de eisen van de KNVB?” beantwoord moeten worden.
Diezelfde avond of uiterlijk woensdagochtend zal Emmo Meijer de informatie die de KNVB nog wil hebben faxen. Tenminste als hij aan het verzoek van de KNVB kan voldoen, want anders valt er niet veel te faxen….
Er komt dus geen bijeenkomst meer in Zeist tussen de licentiecommissie en Fortuna Sittard. En als je de ontbrekende info op een fax kunt krijgen, heeft het er alle schijn van dat de KNVB maar één ding wil zien: de al weken beloofde, maar nooit daadwerkelijk gezette laatste handtekening.
De KNVB zal dan zeer waarschijnlijk woensdag op basis van de fax die Fortuna gestuurd heeft haar definitieve oordeel vellen. Zeer waarschijnlijk woensdag dus, maar het oordeel van de KNVB kan in het uiterste geval ook pas donderdagochtend komen, maar dat ligt niet in de lijn der verwachting.

Bron: Fortuna Sittard