De A-jeugd heeft in haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop een 1-1 gelijkspel weten te behalen tegen FC Twente.

Fortuna was in de eerste helft de betere ploeg en kreeg dan ook de beste kansen. Harrie Gommans, die alleen de eerste helft meespeelde, speelde hierbij een grote rol. Fortuna kwam op voorsprong door een benutte strafschop van Belg Roeland Geraets, maar even later werd het via een strafschop ook weer gelijk. John Collins schoot de bal onberispelijk in achter doelman Roger Hermens.

In de tweede helft miste Fortuna zonder Gommans duidelijk aanvalskracht en moest het vooral op de verdediging leunen. Hierin toonde het centrale verdedigingsduo (Kim Rutar en Roeland Geraets) zijn kwaliteit. Rechts-back Luc Janssen moest twintig minuten voor tijd met rood van het veld vertrekken. Hij kreeg voor twee harde overtredingen twee terechte gele kaarten. Twente kwam daarna nog dichtbij de winst door vooral kopballen die ofwel op de paal of net naast gingen. Een paar minuten voor tijd kreeg Serdal Ayaz nog een grote kans, maar zijn schot eindigde in het zijnet naast de kruising.

Zo eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel, waarmee Fortuna zich nog het meest tevreden mocht stellen. Gelukkig werd dit keer wel in de slotfase het doel schoongehouden, iets wat voor de winterstop wel eens werd nagelaten.