Vanmiddag bezocht de redactie van Fortuna Online de training van Fortuna om de proefspelers eens te bekijken. Hier een kort overzicht:

Olivier Schuddinck (KSK Beveren): 19-jarige rechtsbuiten die bij Beveren geen echte kans krijgt, aldus zijn vader die aanwezig was bij de training. Snelle jongen.
Jürgen Heinrichs (1. FC Kleve): 27 jaar, grote stevige aanvaller. Bij afronden aantal fraaie treffers, bij groot partij weinig gezien.
Florencio Cornelia: 25-jarige spits van Ter Leede. Schoot er dit seizoen al 10 in en is daarmee topscoorder in de hoofdklasse A. Net als Heinrichs sterk in de afronding, maar bij groot partij stak hij er niet bovenuit.
Cyril Detremmerie: 25-jarige Belg, onder contract van KSV Roeselare. Speelde alleen eerste deel van training mee. Viel voortijdig uit door kuitblessure, die niet ernstig lijkt. Zal rest van de proeftijd blijven meedoen, aldus Körver.
– ‘Panos’: Duitssprekende Griek. Kon zowel bij afronden als bij groot partij niet overtuigen.

Ringo Jacobs (Willebroek Meerhof) trainde alleen vanochtend mee, maar twijfelde of hij wel bij Fortuna wil spelen. Körver gaf direct aan geen twijfelaars te kunnen gebruiken en dus was het exit voor Ringo.

Uiteraard is onze beeldvorming slechts een momentopname. De vijf genoemde spelers krijgen tot en met de oefenwedstrijd tegen SV Meerssen de kans zich te bewijzen. Daarna beraadt de technische staf zich over wie er eventueel mag blijven.