Voor de laatste uitwedstrijd van dit seizoen heeft het Fortuna Supporters Collectief in samenwerking met een aantal partijen een speciale actie georganiseerd. Om de leden te bedanken voor hun steun en vertrouwen en om de spelers dit seizoen nog één keer massaal aan te moedigen, zijn de volgende prijzen van toepassing:

Leden betalen geen €29 maar slechts €15 euro voor de busreis (inclusief entree). Niet-leden betalen €34. De bus(sen) vertrekken op vrijdag 1 mei om 16.30 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Voor leden die met eigen vervoer naar Doetinchem willen reizen, kosten de kaarten geen €10 maar slechts €5 euro.

Deze speciale actie is mogelijk gemaakt door:

  • Onze topper John van Bommel die met een persoonlijke sponsoring de meereizende Fortunezen wil bedanken voor hun trouwe steun.
  • Het Fortuna Supporters Collectief dat haar leden door middel van deze actie wil bedanken voor hun gestelde vertrouwen in de vereniging.
  • De firma Hanneman. Hanneman biedt de bussen tegen een sterk gereduceerd tarief aan. Dit gebaar wordt door het Supporters Collectief uiteraard zéér op prijs gesteld en biedt ons nog meer vertrouwen om de samenwerking ook richting het komend seizoen voort te gaan zetten.
  • Selectie en technische staf 1e elftal Fortuna Sittard. Ook spelers en begeleiding leveren een bijdrage om deze actie mede mogelijk te maken. Hiermee spreken zij hun dank uit voor de steun die de supporters in het afgelopen seizoen hebben getoond.

Met de huidige ontvangen bijdragen kan deze actie ingezet worden voor twee bussen (90 personen) en 50 losse entreekaarten. Mochten we meer sponsoren bereid vinden een bijdrage te leveren en de animo groter zijn dan deze 140 personen, laten we dit uiteraard tijdig aan jullie weten.

Aanmelden voor de busreis en het kopen van losse kaarten voor de wedstrijd van 1 mei is vanavond mogelijk rondom de thuiswedstrijd tegen Jong PSV in het supportershome. Gereduceerde bus- en entreekaarten zijn alleen verkrijgbaar op vertoon van het lidmaatschapspasje van het Fortuna Supporters Collectief. Per persoon kan één bus- of entreekaart gekocht worden. Op de wedstrijddag blijven de kassa’s van het bezoekersvak in Doetinchem gesloten, daar kunnen dus GEEN kaarten meer gekocht worden.

Bestuur Fortuna Supporters Collectief