Oud Fortunees Roger Juffing laat nog eens van zich horen. Roger was jarenlang tweede keus achter Arno van Zwam. Toen Van Zwam op het einde van het seizoen 98/99 vertrok naar het verre oosten, leek dan eindelijk zijn kans te komen. Fortuna liet hem concurreren met Zegers voor de plek in het doel. Die strijd leek Juffing te gaan winnen en toen was daar ineens Ruud Hesp. Weg eerlijke kans op een plek onder de lat…
Juffing besloot te verkassen en ging naar de Belgische tweedeklasser Maasmechelen. Daar is hij nu al twee jaar eerste keus, maar sportief houdt het niet over. Vorig seizoen ontsnapte de club aan degradatie omdat RWDM en Eendracht Aalst failliet gingen in de Belgische eerste klasse en dit seizoen staat Maasmechelen weer onderaan.
Daar kon Juffing nog wel mee leven, maar financieel is het blijkbaar ook een zooitje bij Maasmechelen. Nee, echt professioneel kan Roger Maasmechelen niet noemen en daarom heeft hij besloten zijn nog een half jaar doorlopend contract in te leveren. En dus is Roger per onmiddellijk opzoek naar een nieuwe club.

Bron: Dagblad De Limburger