Interim hoofdtrainer Jeffrey Kooistra kan vanavond in het thuisduel tegen Sparta Rotterdam geen beroep doen op een viertal geblesseerden. Bob Vankan en Marco Ospitalieri zitten al een tijdje in de ziekenboeg, Raymond Fafiani en Tim Janssen hebben zich daar ook opnieuw aangemeld. Verder zit Dennis Dengering zijn tweede en laatste duel schorsing uit naar aanleiding van zijn rode kaart tegen RKC Waalwijk, terwijl ook Jordy ter Borgh geschorst is naar aanleiding van zijn vijfde gele kaart in het lopende seizoen.

Achterin heeft dit alles geen gevolgen. Dus we verwachten Ferhat kaya op doel, met daarvoor een viermansverdedigingslinie: Luc MaresRoel JanssenFerry de RegtJoeri Schroyen.

Op het middenveld verwachten we Jordie Briels, Youri Loen en Soufian Moro (of Muhammed Mert?). Voorin het trio Gökhan Lekesiz, Lars Hutten en Gavin Vlijter.

Bekende gezichten in Rotterdam-West? Op het veld niemand; naast het veld is Pim Verbeek vorige week toegetreden tot het bestuur.

Laatste overwinning thuis tegen Sparta? 10 Maart 2012. Een late treffer van Danny Hoesen levert een 1-0 overwinning op.

Laatste vijf duels thuis tegen Sparta: G-V-V-W-W

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-W-V-G-V

Scheidsrechter: Rob Dieperink neemt een achtste plaats in op de ranglijst Fortuna’s meest favoriete scheidsrechter. Een middenmoter dus.

Opstelling: Kaya; Mares, De Regt, R. Janssen, Schroyen; Briels, Loen, Moro; Lekesiz, Hutten en Vlijter.