Koning kampt voor de derby in Maastricht met personele problemen. Joos van Barneveld is nog steeds niet inzetbaar en hetzelfde geldt voor Luc Janssen (geopereerd aan de knie) en Laszlo Meszaros (ook knieproblemen). Verder zal Georges Tychon afwezig zijn vanwege droeve familieomstandigheden en is Tycho Steegs geschorst. In principe zou datzelfde voor El Gaaouiri moeten gelden, maar Fortuna heeft van de KNVB niets gehoord over een schorsing van de aanvaller, dus is hij gewoon beschikbaar.
De blessures en schorsingen betekenen dat twee spelers een nieuwe kans krijgen: Bart Meulenberg vervangt Tycho Steegs en Prince Rajcomar vervangt Georges Tychon. Maar waar gaat Rajcomar spelen? In de spits, met Brusselers als linkshalf en El Gaaouiri als rechtshalf of tornt Koning niet aan het spitsenduo Gommans/Brusselers en is Rajcomar rechtshalf?

Vermoedelijke opstelling:

Baart, Akerboom, Van der Hoevben, P. Janssen, Meulenberg, Rajcomar (El Gaaouiri?), Daemen, Cagnazzo, El Gaaouiri (Brusselers?), Brusselers (Rajcomar?) en Gommans

Bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger