Trainer Peter van Vossen kan vanavond in het uitduel tegen MVV geen beroep doen op de geblesseerden Niels Vets en Elroy Pappot. Achter de naam van Seku Conneh staat een vraagteken; hij heeft last van een wreefblessure. Sjoerd Linssen en Roel Janssen keren terug van blessureleed.

We vermoeden dat Van Vossen opnieuw gaat kiezen voor een behoudende, zeg maar Boessiaanse spelopvatting. Achterin zijn Janssen en Linssen opnieuw inzetbaar. We verwachten dat Janssen de plek van Dennis Dengering zal innemen om samen met Ramon Voorn het centrale verdedigingsduo te vormen.  Linssen neemt plaats op de bank. Fatih Turan en Kevin Kis spelen op de backposities. Ferhat Kaya op doel.

Op het middenveld geen wijzigingen. Jordy ter Borgh en Jordie Briels centraal; Jordi Baur en Tomas Overhof aan de zijkanten.

Voorin, verwachten we Seku Conneh, maar als hij niet kan spelen, zal Donny de Groot zijn kans krijgen. Bob Vankan zal de tweede spits zijn.

Nutteloze informatie rond deze wedstrijd: We gaan voor de 26ste maal op bezoek in Maastricht; we wonnen er slechts tweemaal. Wat kans op winst betreft hebben we alleen uit bij Ajax, PSV, Excelsior en FC Twente slechtere papieren (ploegen waartegen we minder dan vijfmaal uitkwamen buiten beschouwing gelaten).

Bekende gezichten in Maastricht? Erik Meijer is er assistent trainer.

Laatste overwinning uit bij MVV? Seizoen 08/09. Nico Vanek en Danny Schreurs zorgden voor een 0-2 overwinning.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen De Graafschap: G-G-V-V-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? G-W-V-V-G

Scheidsrechter: Onder leiding van Edwin de Graaf hebben we een positieve balans: drie zeges, drie gelijke spelen en een nederlaag. Daar zal het dus niet aan liggen.

Opstelling: Kaya; Turan, Voorn, Janssen, Kis; Ter Borgh, Briels, Baur, Overhof; Vankan en Conneh (De Groot?).