Trainer Ben van Dael kan vanavond in het uitduel tegen Jong PSV niet beschikken over Mailson Lima. Voor de rest is iedereen present.

Na de nederlaag bij SV Spakenburg in het bekertoernooi kan Fortuna zich op de competitie richten en daarin maakt Fortuna nog kans op winst van de eerste periodetitel. Wint Fortuna deze week tweemaal (vanavond tegen Jong PSV en vrijdag thuis tegen FC Emmen), dan moet NAC vrijdag winnen in Volendam om Fortuna van een feestje af te houden.

We vermoeden dat Ben van Dael de ploeg die in Spakenburg onderuit ging, een herkansing geeft. Dat betekent dat hij start met Leon ter Wielen onder de lat. Daarvoor een viermansverdediging: Christopher BraunFerry de RegtLuc MaresStefan Askovski. Op het middenveld het trio Okan Kurt, Kamen Hadzhiev en Jordie Briels. De voorste linie bestaat uit Roald van Hout, Junior Torunarigha en Aziz Khalouta.

Bekende gezichten bij Jong PSV? We herkennen assistent-trainer Jürgen Dirkx.

Laatste overwinning uit bij Jong PSV? 7 Maart 2016. Afgelopen seizoen dus. Een benutte penalty van Roel Janssen was voldoende voor de overwinning.

Laatste vijf competitieduels uit bij Jong PSV? W-G-G-..-..

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? W-V-W-V-W

Scheidsrechter: Stijn Berben staat voor de vierde maal aan de aftrap van een duel van Fortuna. Twee nederlagen en een gelijkspel leverde dat ons op.

Opstelling: Ter Wielen; Braun, De Regt, Mares, Askovski; Hadzhiev, Kurt, Briels; Van Hout, Torunarigha, Khalouta.