Trainer Ben van Dael kan vanavond in het uitduel tegen Jong FC Utrecht beschikken over een vrijwel volledige selectie, die sinds het sluiten van de transfermarkt is uitgebreid met twee verdedigers: Stefan Askovski en Emir Dautovic. Alleen Mailson Lima en Jorrit Smeets zijn vanwege blessures niet beschikbaar.

Het betekent dat Van Dael meer keuze heeft in de verdediging. We vermoeden dat hij daar ook gebruik van gaat maken door Askovski als linksback te posteren. Dit zou dan ten koste gaan van Marco Ospitalieri. Verder verwachten we geen wijzigingen in de verdediging ten opzichte van het gewonnen duel tegen FC Dordrecht. We verwachten dus Leon ter Wielen tussen de palen; Christopher Braun op de rechtsbackpositie en het duo Ferry de Regt en Luc Mares centraal in de verdediging.

Op het middenveld verwachten we geen wijzigingen. Kamen Hadzhiev en Okan Kurt spelen centraal; Aziz Khalouta en Roald van Hout bezetten de flanken.

Voorin is Van Dael nog op zoek naar het ideale koppel. Hij kan kiezen uit drie: Frank Wiafe, Djibril Dianessy en Junior Torunarigha. We gokken op de laatste twee.

Bekende gezichten bij Jong FC Utrecht? Nee, niemand.

Laatste overwinning uit bij Jong FC Utrecht? Fortuna speelde nog nooit tegen Jong FC Utrecht.

Laatste vijf competitieduels uit tegen Jong FC Utrecht? …-…-…-…-…

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? W-V-W-G-W

Scheidsrechter Rob Dieperink staat op plek negen in de lijst van meest Fortuna-gezinde scheidsrechter: middenmoot. Een eerlijke scheidsrechter dus.

Opstelling: Ter Wielen; Braun, De Regt, Mares, Askovski; Hadzhiev, Kurt, Van Hout, Khalouta; Dianessy en Torunarigha.

Opmerking: De supportersbus vertrekt om 17.30 uur richting Utrecht. Alle losse kaarten (180 stuks) zijn uitverkocht. De enige manier voor Fortuna-supporters om het duel nog bij te wonen is door mee te rijden met de supportersbus die nog niet helemaal uitverkocht is (tel.: 06 – 3813 0110). Het duel wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard.