Voor het eerst sinds weken kan Koning weer een beroep doen op Harrie Gommans. Hij is voldoende hersteld van een hersenschudding die hij opliep tegen Emmen. Voor de rest keert er niemand terug uit de ziekenboeg, die met basisspelers als Akerboom, Van Barneveld en Klimek aardig vol is.
De terugkeer van spits Gommans kost verdediger Cagnazzo zijn plek in de basis, maar ook Thomas Janssen moet wijken. En dat betekent dus dat Koning behoorlijk gaat schuiven in de basisopstelling. Gommans wordt aanspeelpunt in de spits. Brusselers, die de afgelopen weken aanspeelpunt was, gaat terug naar de linkshalfplek, waar Cagnazzo uit het elftal verdwijnt. Van der Hoeven mag het naast Paul Janssen centraal in de verdediging proberen. Steegs schuift van centrale verdediger (tegen Veendam) naar linksback. Mészáros schuift van rechtshalf naar de vacante positie van Van der Hoeven (verdedigende middenvelder). Tychon schuift van de spitspositie naar de rechtshalf positie en dan is er dus een plekje vrij in de spits en daar krijgt Samir El Gaaouiri een kans.
Per saldo betekent dat dus dat er op maar liefst zeven plekken in het elftal een wijziging is doorgevoerd ten opzichte van het duel tegen Veendam. We zijn benieuwd hoe dat gaat uitpakken.

Opstelling:

Baart, Hamers, Van der Hoeven, P. Janssen, Steegs, Tychon, Mészáros, Hamming, Brusselers, El Gaaouiri en Gommans

Bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger