Trainer Peter van Vossen kan vanavond in het uitduel tegen FC Oss geen beroep doen op de geblesseerden Niels Vets, Jordy ter Borgh en Elroy Pappot. Sem de Wit keert terug van een schorsing.

We gaan er vanuit dat De Wit terugkeert in de basisopstelling en dat zal dan ten koste gaan van Dennis Dengering. De Wit zal een central duo vormen met Roel Janssen. De vleugelverdedigers zijn Fatih Turan en Kevin Kis. Ferhat Kaya verdedigt het doel.

Op het middenveld verwachten we geen veranderingen. Jordie Briels en Andrew Marveggio zijn belast met de verdedigende taken; Muhammed Mert, Thiemo Vanmaris en Joeri Schroyen moeten voor de aanvallende ondersteuning zorgen van spits Seku Conneh.

Bekende gezichten in Oss? Trainer Wil Boessen en keeperstrainer Rein Baart zijn ons bekend.

Laatste overwinning uit bij FC Oss? In het seizoen 12/13 wonnen we er met 0-3. Twee treffers van Aziz Khalouta en een treffer van Prince Rajcomar maakten het verschil.

Laatste vijf competitieduels uit bij FC Oss: V-W-W-G-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels: V-V-V-V-G

Scheidsrechter: Christiaan Bax staat voor de vierde maal aan de aftrap. We wonnen eenmaal, verloren eenmaal en speelden eenmaal gelijk onder zijn leiding.

Opstelling: Kaya; Turan, De Wit, Janssen, Kis; Marveggio, Briels, Schroyen, Vanmaris, Mert; Conneh.