Trainer Willy Boessen kan vanavond in het uitduel bij FC Oss niet beschikken over Adnan Secerovic en Niels Vets.

Vets heeft ondertussen de training hervat, maar mist nog wedstrijdritme en maakt dus geen deel uit van de selectie.

Achter de inzetbaarheid van Patrick N’Koyi staat een groot vraagteken. N’Koyi werd aan het begin van het seizoen gehaald in de wetenschap dat hij waarschijnlijk geen 34 wedstrijden kon spelen vanwege fysieke malheur. Aangezien hij werd gehaald als doubleur van Prince Rajcomar, was dat ook niet nodig. Echter in de afgelopen weken was N’Koyi meer dan de doubleur van Rajcomar; hij was basisspeler. Dat begint hem nu op te breken, want hij heeft opnieuw last van de heupblessure die hem vorig seizoen langdurig uit de roulatie hield. Waarschijnlijk speelt hij niet en nu wordt het dus tijd dat Prince Rajcomar gaat doen, waar hij voor gehaald is: scoren.

Joeri Schroyen keert overigens terug van blessureleed dat hem enkele weken aan de zijlijn hield. We gaan er vanuit dat hij ook meteen weer in de basis zal starten, ten koste van Walid Sekkour.

Verder verwachten we geen veranderingen in het elftal dat twee weken geleden een 2-0 overwinning boekte in Almere.

Bekende gezichten in Oss? Ja, drie. Op het veld zullen we vast Angelo Simone zien; naast het veld Anton Janssen (als hoofdtrainer) en Rein Baart (als keeperstrainer).
Laatste overwinning in Oss? 13 April 2012: in een periode waarin alles lukte, wonnen we ook in Oss: 1-3 (Dreesen en tweemaal Schreurs).

Opstelling:

Kaya; Turan, Dreesen, Janssen, Schroyen; De Boer, Voorn, Kruijsen; Khalouta, Rajcomar, Cevik.