Trainer Sunday Oliseh kan vanavond tijdens het thuisduel tegen FC Oss geen beroep doen op de geblesseerden Gavin Vlijter en Kai Heerings en de vanwege interlandverplichtingen afwezige Ufukcan Engin. Verder is de selectie fit en speelgerechtigd.

Ondanks de nederlaag in Doetinchem vermoeden we dat Oliseh niet gaat sleutelen aan de basisopstelling, of het zou Stefan Askovski moeten zijn die met André Vidigal strijdt om de linksbuitenplek. Tijdens de afsluitende training droeg Askovski een ‘basis-hesje’.

Kortom, we verwachten Miguel Santos onder de lat, met daarvoor een viermansverdediging. Van rechts naar links zijn dat Christopher Braun, aanvoerder Perr Schuurs, Wessel Dammers en Marco Ospitalieri.

Op het middenveld Jorrit Smeets en Dries Saddiki in een controlerende; Djibril Dianessy in een aanvallende rol. Op de flanken spelen Lisandro Semedo (rechts) en Askovski (links). Finn Stokkers speelt in de punt van het elftal.

Bekende gezichten bij FC Oss? Ja, we herkennen Ferry de Regt en Jordy ter Borgh bij de rood-witten.

Laatste overwinning thuis tegen FC Oss? 17 April 2017. Het afgelopen seizoen won Fortuna met 2-0. De treffers kwamen op naam van Dianessy en Vlijter

Laatste vijf competitieduels thuis tegen FC Oss: W-W-V-W-V

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? V-G-W-V-W

Scheidsrechter Jasper Vergoote komt uit België en fluit voor het eerst een duel van Fortuna Sittard.

Opstelling: Santos; Braun, Schuurs, Dammers, Ospitalieri; Smeets, Saddiki, Dianessy; Semedo, Stokkers, Askovski.

Supporters: Voor en na de wedstrijd is er de mogelijkheid je in te schrijven voor niet verplichte bus/autocombi’s naar de uitduels tegen Cambuur Leeuwarden en Helmond Sport.