Trainer Ben van Dael kan vanavond tijdens het uitduel tegen FC Oss geen beroep doen op Mailson Lima, Jorrit Smeets en Marco Ospitalieri. De eerste is langdurig geblesseerd; Smeets liep in het duel tegen FC Volendam een buikspierblessure op; Ospitalieri liep tijdens de training een heupblessure op.

We vermoeden dat Van Dael vasthoudt aan zijn basis die in FC Volendam tegen een nederlaag opliep, maar hij zal dus wel Smeets moeten vervangen.

Achterin zou dit dus geen gevolgen moeten hebben. We verwachten Leon ter Wielen onder de lat, met daarvoor van rechts naar links: Jordie Briels, Ferry de Regt, Kamen Hadzhiev en Stefan Askovski.

Op het middenveld is er de vacature Smeets. De meest waarschijnlijke gegadigden zijn Emir Dautovic of Okan Kurt. We gokken op Dautovic, die Smeets in Volendam verving. Verder Luc Mares en Adrian Purzycki.

In voorhoede zagen afgelopen vrijdag Junior Torunarigha, Frank Wiafe en Roald van Hout. Wellicht kiest Van Dael opnieuw voor dit trio.

Bekende gezichten bij FC Oss? We herkennen trainer François Gesthuizen. Op het veld geen bekende gezichten.

Laatste overwinning uit bij FC Oss? 19 Oktober 2012. Aziz Khalouta (2x) en Prince Rajcomar scoren in een 0-3 overwinning.

Laatste vijf competitieduels uit tegen FC Oss? V-V-V-W-W

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-G-V-V-V

Scheidsrechter: Steven van der Vrande staat voor de derde maal aan de aftrap van een duel van Fortuna Sittard. We verloren onder zijn leiding nog niet (eenmaal winst; eenmaal gelijk).

Opstelling: Ter Wielen; Briels, De Regt, Hadzhiev, Askovski; Purzycki, Dautovic (Kurt?), Mares; Van Hout, Torunarigha, Wiafe.

Supporters: Buspassagiers: de bus vertrekt om 17.30uur. Automobilisten: de omwisselbiljetten kun je tussen 18.00 en 18.15uur omwisselen bij het AC Restaurant aan de A2 bij Nederweert.