Trainer Peter van Vossen kan vanavond in het uitduel tegen FC Oss geen beroep doen op Raymond Fafiani. Dat betekent dat Tim Janssen (voor het eerst dit seizoen) en Jordy ter Borgh beschikbaar zijn.

De terugkeer van Janssen en Ter Borgh zal geen gevolgen hebben voor de achterhoede. We verwachten dat Van Vossen vasthoudt aan de verdedigingslinie. Dus Ferhat Kaya op doel, met daarvoor vier man: Luc Mares, Roel Janssen, Ferry de Regt en Joeri Schroyen.

We vermoeden dat Van Vossen een basisplek in gedachte heeft voor Ter Borgh centraal op het middenveld naast Jordie Briels. Dat betekent dat één speler van het trio Youri Loen, Muhammed Mert en Soufian Moro op de bank zal beginnen. Onder Van Vossen is Mert vaak het kind van de rekening.

Voorin vermoeden we dat Tim Janssen niet in de basis zal beginnen, dus zijn Lars Hutten en Gökhan Lekesiz de aangewezen aanvallers.

Bekende gezichten in Oss? Ja, Seku Conneh is er neergestreken..

Laatste overwinning uit bij FC Oss? 19 Oktober 2012. Aziz Khalouta (tweemaal) en Prince Rajcomar (eenmaal) scoren in een duidelijke 0-3 overwinning.

Laatste vijf duels uit bij FC Oss: V-V-W-W-G

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-V-V-W-V

Scheidsrechter: Joey Kooij maakt voor het eerst zijn opwachting bij een duel van Fortuna Sittard.

Opstelling: Kaya; Mares, De Regt, R. Janssen, Schroyen; Moro, Briels, Ter Borgh, Loen (Mert?); Hutten en Lekesiz.